Køberne siger

Tilfredse købere er et altoverskyggende mål for os på Stutteri Ahl. Derfor går vi meget op i at sikre det helt rigtige match mellem hest og køber. En glad køber giver forhåbentlig en glad hest.  Herunder kan du se udtalelser fra en række af vores købere gennem tiden.

Mine to Ahl-heste er så afbalancerede

Ulla Holm-Pedersen er en sej dame på over 70 år, landmand og tidligere storhesterytter. Hun har købt to heste hos os, Ása og Snotri. Ulla siger, at Stutteri Ahl har heste til alle aldre. Her er et par ord fra hende.

“Hestene er en stor glæde. Snotri går med som håndhest – det er han rigtig god til. Kan endda galoppere fint ved siden Ása. Det er jeg ret stolt af, selvom nogle råber: du har tabt en rytter! Vi har været på langtur med madpakke, 4 ryttere og 9 heste. Men mine to Ahl-heste er så afbalancerede, at det er en fest at ride ud med andre. De gør lige hvad de bliver bedt om. Tro nu ikke, at Snotri ikke bliver redet. Det gør han sandelig. Det er kun engang imellem vi leger håndhest.”

Ulla Holm-Pedersen, ejer af Ása og Snotri fra Ahl

Hele familien har stor glæde

“Trana viser gangarterne på smukkeste vis, og det er helt tydeligt, at hun har en fantastisk “grunduddannelse” med hjemmefra samt et roligt og venligt sind.

Hele familien fra 10 år til 50 år har stor glæde og mange fantastiske oplevelser med Trana. Michael tager hende ofte i skoven, hvor de får fremragende galopper – og Laura på 10 springer på hende til stor glæde for begge.

Trana er meget blid og kærlig, samtidig med at hun har vilje til at gå frem.

Alt i alt er vi meget lykkelige hesteejere til dejlige Trana.”

Laura, Michael og Katja Schwarz, ejere af Trana fra Ahl

Meget professionel og kompetent behandling

“Vi købte i efteråret 2007 vores 1.kl hingst Gasalegur-Hellingur fra Hófsósi hos Stutteri Ahl.
Vi havde i noget tid søgt efter en hingst som passede helt perfekt til vores behov, og en dag ringede Svava at de måske havde det vi søgte.
Vi tog turen til Djursland og da vi først så ham var det kærlighed ved første blik. Jesper viste ham rigtig fint frem for os, og beslutningen var nemt og hurtigt taget.
Kort efter flyttede Gasalegur nordpå til Risnalund hvor han også bor i dag
Vi fik en meget professionel og kompetent behandling da vi skulle købe hest hos Stutteri Ahl, og vil anbefale alle som leder efter hest at smutte forbi og få en snak med Svava eller Jesper.”

Dennis og Charlotte Larsen, Risnalund, ejere af Gasalegur-Hellingur

Min bedste ven igennem 10 år

“Egentlig var det meningen Stólpi skulle være min fars, men efter lidt over et år overtog – eller rettere – snuppede jeg ham, og han er nu min bedste ven igennem snart 10 år. 

Det hele startede med, at vi stod med en kåret hoppe og ønskede i stedet en vallak. Svava og Jesper var utrolig søde til at hjælpe min far på rette spor og komme med råd til hele situationen. De lod os, hele familien, komme forbi i tide og utide, blot for at sige hej til Stólpi og give ham en gulerod eller to, samt tage min far med på tur, så han kunne mærke Stólpi efter i sømmene. 

Vi har været utrolig glade for handlen hos Stutteri Ahl og taknemlige for at få lov at købe Stólpi, der er kommet til at betyde en masse for hele familien og ikke mindst for mig. Det har også været rigtig hyggeligt at møde andre Ahl-heste på diverse klubture eller til stævner. Vi ser frem til mange år endnu med dejlige Stólpi, der skal være hos mig til han ikke længere kan mere.”

Lise Hesselholt Baumbach, ejer af Stólpi

Super stabil og sjov at ride

“Vi købte Neisti tilbage i 2010 til vores søn, der dengang var 9 år. Neisti var bare super til opgaven, da han er super stabil overfor alt. Samtidig har han god ridehestevilje, så han også er sjov at ride og altid meget velopdragen.

I dag er Neisti stadig ridehest – og så har han den vigtige funktion at være den stabile følgehest, når vi rider ud på vores ungheste.”

Lisbeth Søndergaard, Vejlegaardisheste, ejer af Neisti fra Ahl

Jeg er lykkelig for ham

“Eldsnar er totalt lærenem og helt cool over for alle de nye ting – får, bybussen, fasaner, sadelmagere, høns, mm.

Alle vi møder synes bare at han er så smuk – og jeg skal jo ikke ligefrem presses for at fortælle de andre, hvor han er fra – og at der gik flere, derovre i Ebeltoft… 🙂

Jeg har haft fokus på lidt pædagogiske opgaver: at være ligeså glad for at være alene i skoven som med andre, at være på tur/bane med de store oldenborgere, der osse bor på Sørvadlund, at være cool osse overfor bybussen på landevejen, at se en luftballon og en anden dag en helikopter lande på den mark hvor vi er, at jeg rider med lang frakke der blafrer, at komme hjem når det er ved at blive mørkt, at køre i trailer, at blive varmskoet, at blive fotogarferet osse med blitz, mm – alt, …alt! tager han bare cool – det er simpelthen fantastisk. Han lærer vildt hurtigt – og det er ind til videre lykkedes mig ikke at lære ham nogen uvaner gennem uopmærksomhed.

Alt i alt synes jeg, at han stortrives og er faldet godt til osse her på det nye sted. Jeg er lykkelig for ham skal I vide :)”

Margrethe Andersen, ejer af Eldsnar fra Ahl

Fantastisk med så meget rideglæde

“Polli har det rigtig godt og han er bare så dejlig. Vi har virkelig fundet hinanden nu og han er en rigtig charme og hyggetrold. Jeg nyder at have ham hjemme og ser frem til hver gang jeg skal ride ham. Det er jo fantastisk, at man har så meget rideglæde, at man ligefrem glæder sig så meget.”

Rikke Thygesen, ejer af Polli fra Ahl

Vi bliver bedre sammen hver dag

“Det var nemt og ukompliceret at handle med Stutteri Ahl. Der var meget imødekommenhed over for min usikkerhed om det nu også var den rigtige hest til mig.

I starten føltes Blesi som en stor mundfuld, flere kræfter, større udholdenhed, større bevægelser og meget hurtigere og meget mere følsom end min gamle hest. Nu synes jeg, at vi er stort set enige om både hastigheden, retningen og gangarten.

P.t. træner vi til Alrid og vil starte i AL3 i år. Vi bliver bedre sammen hver dag. Det er dejligt at mærke forskel næsten hver uge, og det bedste er at andre også kan se det og kommenterer det. Om det skyldes at jeg først her på det sidste tager min ridning mere seriøst eller om han bare er en dejlig hest … Nok begge dele.”

Barbara Johansen, ejer af Blesi fra Ahl

Super sind og stor arbejdsglæde

Svarta-Tinna er en fantastisk arbejdsglad og meget samarbejdsvillig hest, der altid byder sig til, og som elsker en god skovtur, og gerne med god fart – eller en lang skridttur for lange tøjler.

Hun er den mest nervefaste hest, jeg nogensinde har redet, hun går i tung trafik, hun går forbi nogen der fælder træer, eller laver andre meget larmende ting. Hun er nem i al omgang, kan rides alle vegne både alene og i flok, kan altid stoppes, nem at læsse, super sind, stor arbejdsglæde.

Sanne Ferdinansen, ejer af Svarta-Tinna fra Ahl

Altid en drøm at ride

“Amor er den hest, jeg altid har drømt om – både hans vilje, lidt følsomme sind og altid en drøm at ride. Det går så godt med ham, vi får undervisning og det går bare fremad fra hver gang.”

Connie Eriksson, ejer af Amor fra Ahl